Het verhaal achter BeldPoint...

Mijn naam is Mathijs Beld.  
In 2019 heb ik BeldPoint opgericht. Naast metaalbewerking voor derden, maak, ontwikkel en produceer ik ook hulpmiddelen voor kinderen met een
(groei-kracht) beperking. Mijn passie ligt bij de hulpmiddelen. Dit is ontstaan toen ik een zoon kreeg met o.a. een ernstige groeibeperking. Voor hem kon ik
destijds geen passende oplossingen vinden waardoor ik zelf producten ben gaan ontwikkelen. 
Ik heb jaren lange ervaring in de metaalbewerking en ik heb veel kennis op dat gebied. Zodoende heb ik een driewieler voor hem ontworpen en geproduceerd; de Threely Bike, zodat mijn zoon van 2,5 ook kon leren fietsen, net als leeftijdsgenootjes!

Ik ben er achter gekomen dat er veel meer kids zijn die geen passende fiets kunnen vinden. Daarom heb ik de Threely Bike in productie
genomen, omdat ik weet hoe het is als je kind langs de zijlijn moet staan toekijken hoe leeftijdsgenootjes wél verder kunnen ontwikkelen.

Begin 2019 is mijn zoon ernstig ziek geweest en ben ik gaan denken over wat ik nou echt graag wil met mijn leven. Daar was maar één antwoord op.
Ik wil hulpmiddelen ontwikkelen en produceren voor kinderen met een beperking. Dit is zulk dankbaar werk.
Daarbij heb ik een werkplaats aan huis zodat ik ook dichter in de buurt ben van mijn kinderen. 

Al mijn oplossingen en producten zijn erop gericht om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van mensen met een beperking te vergroten. Producten die het leven nét even wat leuker en makkelijker maken!  

Hulpmiddelen

Innovatieve productontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen voor kleine mensen. Zelfredzaamheid en zelfstandigheid vergroten, dat zijn de kernwoorden die bij ons centraal staan.
Het leven nét even wat makkelijker maken. 

Metaalbewerking